Privacyverklaring IZZIgolf website en app(s)

  IZZIgolf respecteert de privacy van de bezoekers van haar website/apps, in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Vanwege volledige transparantie met onze klanten hebben wij daarom een beleid geformuleerd en geïmplementeerd met betrekking tot deze verwerkingen zelf, het doel ervan alsook de mogelijkheden voor betrokkenen om hun de rechten zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen. 
 
  Voor alle aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kunt u terecht op de website van de Autoriteit persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.
   
Wij plaatsen GEEN analytische cookies en/of tracking cookies op uw computer, mobiele telefoon of tablet, maar slechts een eenvoudig cookie om uw loginsessie te faciliteren. Met het voortzetten van het bezoek van deze website of gebruik van de app(s) accepteert u de volgende gebruikersvoorwaarden.  
 
  De huidige op deze website beschikbare versie van de privacy verklaring is de enige versie die van toepassing is zolang u de website/apps bezoekt, totdat een nieuwe versie de huidige versie vervangt.
 

Artikel 1 - Wettelijke bepalingen

  1. Apps en website (hierna ook “De app”): my.izzigolf.com, en alle IZZIGOLF apps in de stores
  2. Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens (Hierna ook: “De beheerder”): IZZIgolf, handelsmerk van Maatwerk.expert, gevestigd te Michel de Klerkstraat 15, 7425DC Deventer, kvk-nummer: 012345.

Artikel 2 - Toegang tot de app

  De toegang tot de app en het gebruik is strikt persoonlijk. U zult deze app alsook de gegevens en informatie die daarop verstrekt worden niet gebruiken voor commerciële, politieke of publicitaire doeleinden, dan wel voor enige commerciële aanbiedingen en in het bijzonder niet gebruiken voor ongevraagde elektronische aanbiedingen.  
 

Artikel 3 - De content van de app

Alle merken, afbeeldingen, teksten, commentaren, illustraties, (animatie)plaatjes, videobeelden, geluiden, alsook alle technische applicaties die gebruikt kunnen worden om de app te laten functioneren en meer in het algemeen alle onderdelen die op deze app zijn gebruikt, zijn beschermd bij wet door intellectuele eigendomsrechten. Iedere reproductie, herhaling, gebruik of aanpassing, op welke wijze dan ook, van het geheel of slechts een onderdeel ervan, met inbegrip van de technische applicaties, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de verantwoordelijke, is ten strengste verboden. Indien de beheerder niet meteen actie onderneemt tegen enig inbreuk, kan dat niet worden opgevat als stilzwijgende toestemming dan wel het afzien van rechtsvervolging.  

Artikel 4 - Het beheer van de app

Voor het goede beheer van de app kan de beheerder op ieder moment:
  • de toegang aan een bepaalde categorie bezoekers schorsen, onderbreken of beperken tot de gehele of een gedeelte van de app
  • alle informatie verwijderen die het functioneren van de app kan verstoren of in strijd is met nationale of internationale wetgeving of in strijd is met internet-etiquette
  • de app tijdelijk niet beschikbaar hebben teneinde updates uit te kunnen voeren 
 

Artikel 5 - Verantwoordelijkheden

  De beheerder is in geen geval verantwoordelijk voor falen, storingen, moeilijkheden of onderbrekingen van het functioneren van de app, waardoor de app of een van zijn functionaliteiten niet toegankelijk is. De wijze waarop u verbinding zoekt met de app is uw eigen verantwoordelijkheid. U dient zelf alle geschikte maatregelen te treffen om uw apparatuur en uw gegevens te beschermen tegen onder andere virusaanvallen op het internet. U bent bovendien zelf verantwoordelijk voor de apps en de gegevens die u op internet raadpleegt.  
De beheerder is niet aansprakelijk voor juridische procedures die tegen u worden gevoerd:
  • vanwege het gebruik van de app of diensten toegankelijk via internet
  • vanwege het schenden van de voorwaarden van deze privacy verklaring
  • De beheerder is niet verantwoordelijk voor enige schade die u zelf oploopt, dan wel derden of uw apparatuur oplopen als gevolg van uw verbinding met of het gebruik van de app. U zult zich onthouden van iedere actie tegen de beheerder als gevolg hiervan.
  Indien de beheerder betrokken raakt bij een geschil als gevolg van uw gebruik van deze app, is hij gerechtigd alle schade die hij dientengevolge lijdt en nog zal lijden op u te verhalen.   

Artikel 6 - Het verzamelen van gegevens

Uw gegevens worden verzameld door IZZIgolf. Onder persoonsgegevens worden verstaan: alle informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon; als identificeerbaar wordt beschouwd een natuurlijke persoon die direct of indirect kan worden geïdentificeerd, met name aan de hand van een identificator zoals een naam, een identificatienummer, locatiegegevens, een online identificator of een of meer elementen die kenmerkend zijn voor de fysieke, fysiologische, genetische, psychische, economische, culturele of sociale identiteit.  
De persoonsgegevens die op in de app worden verzameld worden hoofdzakelijk gebruikt door de beheerder voor het onderhouden van relaties met u en indien aan de orde voor het verwerken van uw bestellingen/uitgiftes. Voor deze app zijn enkel een zelf gekozen naam, uw e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord benodigd.    

Artikel 7 - Uw rechten met betrekking tot uw gegevens

  Op grond van artikel 13 lid 2 sub b AVG heeft eenieder recht op inzage van en rectificatie of wissing van zijn persoonsgegevens of beperking van de hem betreffende verwerking, alsmede het recht tegen de verwerking bezwaar te maken en het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U kunt deze rechten uitoefenen door contact met ons op te nemen via jeffrey@izzigolf.com.   
Ieder verzoek daartoe dient te worden vergezeld van een kopie van een geldig identiteitsbewijs, waarop u uw handtekening heeft gezet en onder vermelding van het adres waarop er met u contact kan worden opgenomen. Binnen 1 maand na het ingediende verzoek, krijgt u antwoord op uw verzoek. Afhankelijk van de complexiteit van de verzoeken en het aantal van de verzoeken kan deze termijn indien nodig met 2 maanden worden verlengd.  

Artikel 8 - Verwerking van persoonsgegevens

  In geval van schending van enige wet- of regelgeving, waarvan de bezoeker wordt verdacht en waarvoor de autoriteiten persoonsgegevens nodig hebben die de beheerder heeft verzameld, worden deze aan hen verstrekt na een uitdrukkelijk en gemotiveerd verzoek van die autoriteiten, waarna deze persoonsgegevens mitsdien niet meer onder de bescherming van de bepalingen van deze privacyverklaring vallen.   
Indien bepaalde informatie noodzakelijk is om toegang te krijgen tot bepaalde functionaliteiten van de website, zal de verantwoordelijke het verplichte karakter van deze informatie aangeven op het moment van het vragen van de gegevens.  

Artikel 9 - Commerciële aanbiedingen

U kunt commerciële aanbiedingen krijgen van de beheerder. Indien u deze niet (meer) wenst te ontvangen, stuurt u een mail naar het volgende adres: jeffrey@izzigolf.com.
Indien u tijdens het gebruik van de app enige persoonsgegevens tegenkomt, dient u zich te onthouden van het verzamelen ervan of van enig ander ongeoorloofd gebruik alsook van iedere daad die een inbreuk op de persoonlijke levenssfeer van die perso(o)n(en) oplevert. De beheerder is in geen geval verantwoordelijk in bovengenoemde situaties.   

Artikel 10 - Bewaartermijn gegevens

De door de beheerder de app verzamelde gegevens worden gebruikt en bewaard voor de duur zoals deze bij wet is bepaald.   

Artikel 11 - Cookies 

  1. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij bezoek aan onze website/app geplaatst wordt op de harde schijf van uw computer of in het geheugen van uw telefoon. Een cookie bevat gegevens zodat u bij elk gebruik van de app als bezoeker kan worden herkend. Het is dan mogelijk om onze app speciaal op u in te stellen en het inloggen te vergemakkelijken.  
  2. Wij gebruiken de volgende soorten cookies op onze app/website:
    • Functionele cookies: zoals sessie- en login cookies voor het bijhouden van sessie- en inloginformatie. 
  3. Meer specifiek gebruiken wij de volgende cookies:
    • Geen overige cookies
  4. Wanneer u onze app/website bezoekt kunnen cookies afkomstig van de verantwoordelijke en/of derden op uw apparatuur worden geïnstalleerd. 
  5. Voor meer informatie over het gebruik, het beheer en het verwijderen van cookies voor elk besturingstype, nodigen wij u uit om de volgende link te raadplegen:  https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/cookies#faq


Artikel 12 - Beeldmateriaal en aangeboden producten

  Aan het beeldmateriaal dat behoort bij de aangeboden producten op de app kunnen geen rechten worden ontleend.  

Artikel 13 - Toepasselijk recht

  Op deze voorwaarden is Nederlands Recht van toepassing. De rechtbank van de vestigingsplaats van de beheerder is exclusief bevoegd bij eventuele geschillen omtrent deze voorwaarden, behoudens wanneer hierop een wettelijke uitzondering van toepassing is.   

Artikel 14 - Contact

Voor vragen, productinformatie of informatie over de app/website zelf, kunt u zich richten tot: Jeffrey Barneveld, jeffrey@izzigolf.com.